Menu oya
oya’s lunch
Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag presenteert oya u een dagelijks wisselende lunchmenu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht. Voor een hapje vooraf kunt u een selectie maken uit onze barbites
€ 34
oya’s choice
Moeilijk om te kiezen? Laat u verrassen door oya’s choice. Een menu samengesteld door de keuken bestaande uit een hapje om te sharen, een eigen voor-, hoofdgerecht en een dessert.
€ 69
Bar bites & starters
- Butcher’ s choice 28
Secreto 07 | rund
- Butcher’ s special 20
Pastrami | rund
- Butcher’s selection 23
Enigma by de laet & van haver | rund
- Butcher’s best 26
Gedroogde entrecôte
- Goujonettes 20
Pladijs, curry, panko & ei
- Zalm 20
Gemarineerd in 7 kruiden & focaccia
Croquetas
- Mini garnaalkroketjes, huisgemaakt | 5 stuks 16
- Garnaalkroket, fris kruidenslaatje, citroen | 1-2 stuks 19-27
- Angusbeef kroket & fris kruidenslaatje I 1-2 stuks 18-26
- Combinatie van 1 garnaal en 1 Agnusbeef kroket I 2 stuks 25
Oester | 2 stuks
- Oostendse creuses n°3 | natuur 6
- Binchotan, dashi, bieslookolie, japanse grill | warm 8
- Rode biet 10
Humus, pistache & zuurdesemtoast
- Bisque van kreeft 22
Cajun, andalusian style
- Marcus' hoeve ei | 3 stuks 12
Garnaal, mousseline aardappel & crouton
- Avocado 14
Spicy guacamole, limoen, munt | aan tafel bereid
- Edamame bonen 18
Sesamzaad & gerookte fleurs de sel
- Gyoza | 3 stuks 16
Eend, gember, look, sjalot, bieslook, koriander & truffeldressing
- Zeeuwse Super mosselen I to share-hoofdgerecht 24-34
Sherry, avocado
- Ansjovis 19
Pesca del cantabrico. Serie oro. Top!






Mains
- Hoevekip 35
Gerijpt, BBQ, krokante ijsbergsla
Rund
- Entrecôte Simmenthal, krokante sla 37
- Filet pur holstein, krokante sla 38
- Wagyu level 4, krokante sla 75
- Rib Eye Black Agnus, 3 weken gerijpt, 42
- Zalm 35
luchtige Hollandaise, aardappelmousseline, brocollini
- Tarbot 45
licht getomateerde sabayon , warme seizoensgroenten, aardappelmousseline
- Pasta vongole 35
Venusschelpen, lente ui, peterselie, citroen
- Kabeljauw 37
Geplette aardappel, jus van fijne kruiden, boschampignons
- Pasta Andalusian Style 37
Calamares, mosselen, tomaat
- Langoustine 43
Sjalot, pompoen, jus van limoen
Side dishes
- Groene asperges 6
Gegrild, radijzenscheuten
- Warme groenten 6
Een selectie van verse seizoensgroenten
- Tomatensalade 6
Collectie tomaat I Marcus' Invention
- Fris witloofslaatje 6
Verse Mayonaise
Aardappel
- Mousseline van aardappel | signature dish
- Krokante frietjes in de schil gebakken
- Online menukaart
Dit is een online voorbeeldkaart, de kaart in Oya is de actuele.
Desserts
- Choco’tof! 12
Vanille, chokotoff saus, karamel, slagroom
- Oya! My cigar 14
Mokka en chocolade
- Tarte tatin 15
Appel, karamel, vanille | ode aan sarmiento, casares
- Kaas 16
4 mooie, rijpe kazen, notentoast, noten en honing van eigen bijtjes
- Passievrucht 14
ananas, kiwi
- Sabayon Oya I per 2 personen 13 p.p.
Grand Marnier, sinaasappel
- Café Glacé 11
- Espresso Martini 13





Zin in iets puur
en oprecht?
| Dag | Keuken | Keuken | Last call Bar |
|---|---|---|---|
| Woe | 12u00-14u00 | 18u30-21u00 | 23u00 |
| Do | 12u00-14u00 | 18u30-21u00 | 23u00 |
| Vrij | 12u00-14u00 | 18u30-21u30 | 00u00 |
| Zat | 18u30-21u30 | 00u00 | |
| Zon* | 12u00-14u00 | 18u00 |
*Oya is elke 2de & 4de zondagmiddag van de maand open